Tjenester

Elektriker tjenester

Service Partner har siden etableringen hatt elektrikerfaget som sitt hovedområde. Vi har autoriserte installatører og montører med lang erfaring. Vi håndter alt fra større industrielle oppdrag til mindre oppdrag for privatmarkedet. Service Partner har det daglige ansvar for drift og kontroll for flere næringsparker. Vi er også engasjert i design og installasjon for boliger, leiligheter og hytter, både utendørs og inne belysning.

Med vår kompetanse får du et helhetlig utført arbeid. Ved å være med fra starten av et prosjekt kan vi delta med vår ekspertise slik at anlegget blir lagt opp for å tilfredsstille den endelige løsningen.


Lysdesign

Det finnes i dag en rekke nye og spennende løsninger for belysning. Vi leverer moderne produkter og kan gi gode råd om hva som er beste løsning i forhold til kundens ønsker og behov.
Skal du pusse opp badet, kjøkkenet, hele huset? Eller skal du bygge nytt hus eller hytte? Ta kontakt så hjelper vi deg med å komme i gang på rett måte.
Ta gjerne en kikk på våre siste prosjekter og la deg inspirere.


Serviceavtaler
Service Partner kan tilby en rekke tjenester som gjør at vi kan håndtere vedlikehold, drift og ettersyn av dine bygninger. Privat eller industri, lite eller stort. Alt fra hytta på fjellet til industrilokaler og næringsparker. Vi har en rekke service avtaler som dekker et komplett behov for våre oppdragsgivere.

I tillegg til våre elektrikertjenester utfører vi vaktmestertjenester, posttjeneste og renhold. Kort og godt en totalleverandør av tjenester som frigjør tid og ressurser for deg som privatperson eller for din bedrift.

Service Partner samarbeider med en rekke entreprenører og håndterer de aller fleste former for vedlikehold, reparasjoner, restaurering og nybygg.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Service Partner – Din totalleverandør!


Vaktmester

Tenk deg:

 • En leverandør som kan utføre alt vedlikehold og ettersyn.
 • En leverandør som sørger for at internkontrollen din alltid er iorden.
 • En leverandør som sjekker brannvarsling, nødutganger og førstehjelp.

Er det mulig?

Vi kan se etter dine bygninger. Privat eller industri, lite eller stort. Alt fra hytta på fjellet til industrilokaler og "næringsparker".
Vi kan utbedre alle typer skader eller tilløp til skader. Vi tilbyr thermografering og elsjekk.
Vi fokuserer på forbyggende vedlikehold, og utbedre skaden før den blir alvorlig.

Vaktmester fra ServicePartner
-en komplett tjeneste!


Internkontroll

ServicePartner AS har etablert et komplett system for Internkontroll. Som vi kan skreddersy dine behov.Vi utfører sjekkrunder for brannvarslingssystemer, brannslokkeutstyr, nødutganger og skilting. Førstehjelp- og annet sikkerhetsutstyr.


Thermografi

ServicePartner har i dag Veritas Sertifisert Thermografør som utfører analyse for industri, landbruk og boligmarkedet

Feil på det elektriske anlegget er hovedårsaken til branner i Norge.
Brann og driftsavbrudd i eletriske anlegg kan skyldes overbelastning eller feil i anleggene. Når overoppvarming oppdages og utbedres før skade er skjedd, kan store verdier og menneskeliv spares.
Ved hjelp av moderne thermograferingsutstyr kan kritiske temperaturdifferanser oppdages effektivt.

Vi ser at ved gjentatte oppdrag oppdager vi varmegang i anlegg som vi kontrollerer som ville ha ført til en brannutvikling om vi ikke hadde oppdaget dette på et tidlig tidspunkt. Så man ser absolutt behovet for termografering. Dette er noe også forsikringselskapene setter fokus på og flere av disse tilbyr prosentavslag på forsikringspremien hvis man utfører termografering. Dette fordi de ser at termografering forebygger branner.

Pris termografering: kr 550,- pr. time.
Man kan også be om fastpris på hvert enkelt oppdrag.
Thermografering bør kombineres med en komplett El-sjekk for en enebolig.

Referanser:
- Thermografering av alle elektrofordelinger i Notodden Næringspark

Formålet med termografering er å kartlegge overtemperaturer for å gi pålitelige grunnlag for vedlikehold, reperasjoner og utbedringer av lavspent anlegg, og høyspentanlegg.

Termografering er et nyttig hjelpemiddel på flere områder:

  • Kabelfeilsøking
  • Varmekabel
  • Motorer, generatorer
  • Vannbåren varme
  • Bygninger (dårlig isolasjon, varmetap etc.)
  • Kjøle- og fryselagre
  • Skorsteiner
  • Prosessindustri
  • Ovner, kjeler
  • Pumper, rørledninger
  • Ventiler
  • Verkstedindustri
  • Lagere
  • Transmisjoner

Produkter

Se HER for mer om hvilke leverandører vi har, og hva slags produtker som tilbys.