Tjenester

Elektriker
Service Partner har siden etableringen hatt elektrikerfaget som sitt hovedområde. Vi har autoriserte installatører og montører med lang erfaring. Vi håndter alt fra større industrielle oppdrag til mindre oppdrag for privatmarkedet. Service Partner har det daglige ansvar for drift og kontroll for flere næringsparker. Vi er også engasjert i design og installasjon for boliger, leiligheter og hytter, både utendørs og inne belysning.

Med vår kompetanse får du et helhetlig utført arbeid. Ved å være med fra starten av et prosjekt kan vi delta med vår ekspertise slik at anlegget blir lagt opp for å tilfredsstille den endelige løsningen.

_______


Varmepumpe

En varmepumpe gir deg behagelig innetemperatur året rundt, samtidig som strømregningen reduseres. Varmepumpen gir mer varme enn den forbruker, og utnytter derfor energien som produseres svært effektivt, i tillegg til å være miljøvennlig.

Alle Daikin varmepumper kan også brukes som aircondition. Ved et tastetrykk kan man stille om fra varme- til aircondition modus. Ved å senke temperaturen i din bolig får du et behagelig inneklima på varme sommerdager, eller et oppvarmet hus på kalde vinterdager.

Visste du at Daikin har hele 5 års trygghetsgaranti?

Vi hjelper deg med å finne den rette varmepumpa som passere best for deg og ditt bruk. I tillegg foretar vi også befaring og prosjektering av alle typer og størrelse av varmepumper og kjøleanlegg. (Luft/vann/berg)

_______


Solcelle

Et solcelleanlegg fra vår samarbeidspartner, Bø Installasjon, gir deg høy kvalitet, reduserte strømkostnader og optimal effekt fra første dag.

Våre anlegg leveres komplett med dokumentasjon, solcellepanel, vekselretter, montering og installasjon til fast pris, noe som gjør at det ikke oppstår noen økonomiske overraskelser for deg som kunde undervegs. Vi hjelper deg også med enova-søknader og andre tilskuddsordninger.

Vi har solcelleanlegg for blant annet bolighus, hytter, nærings- og industribygg. I tillegg leverer vi off-grid anlegg med batteribank i alle størrelser.

Vi tilbyr også energilagring med batterier, vann og geo.

_______


Smarthus

Har du lyst til å gjøre huset ditt litt smartere?

Smarthus er et samlebegrep som ofte brukes når noen skal beskrive automasjon i en bolig eller bygning. Det vil si automatiserte systemer som styrer ulike prosesser og oppgaver i huset for deg.

Vi hjelper deg gjerne med energieffektivisering, samt enklere betjening av bolig og hytter.

_______


Elbillader

Vi anbefaler å montere en ladestasjon for din elbil, først og fremst med tanke på brannsikkerhet. I tillegg vil mindre vedlikehold, lettere tilkobling og raskere lading være gode grunner til å velge en hjemmeladestasjon.

Vi selger og monterer ladestasjoner.

Kontakt oss gjerne for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

_______


Serviceavtaler

Service Partner kan tilby en rekke tjenester som gjør at vi kan håndtere vedlikehold, drift og ettersyn av dine bygninger. Privat eller industri, lite eller stort. Alt fra hytta på fjellet til industrilokaler og næringsparker. Vi har en rekke service avtaler som dekker et komplett behov for våre oppdragsgivere.

I tillegg til våre elektrikertjenester utfører vi vaktmestertjenester, posttjeneste og renhold. Kort og godt en totalleverandør av tjenester som frigjør tid og ressurser for deg som privatperson eller for din bedrift.

Service Partner samarbeider med en rekke entreprenører og håndterer de aller fleste former for vedlikehold, reparasjoner, restaurering og nybygg.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

_______


El-kontroll

Det viser seg at 3 av 4 branner starter i det elektriske anlegget. Den kunne altså vært unngått hvis en elektriker hadde foretatt en el-sjekk med jevne mellomrom. Vi går igjennom alt det elektriske i anlegget ditt og skriver tilstandsrapport. Eventuelle feil og mangler blir avdekket og påpekt.

Vi utfører all type el-kontroll på bolig/hytter, industri og landbruk. Og vi har avtale med de fleste forsikringsselskap på el-sjekk.

  • El-kontroll
  • Tilstansrapporter
  • Thermografering
  • Forsikringenes bonusordning

______


Brann, tyveri og internkontroll

Sikre din eiendom og bolig mot brann og innbrudd. Vi installerer brannvarsling for deg og kontrollerer ditt el-anlegg, slik at du får en tryggere hverdag.

Vi installerer og skifter:

  • Brannalarm
  • Sikringsskap
  • Tyverialarm
  • Adgangskontroll
  • ITV-anlegg (kameraovervåking)

Vi har autorisasjon på å prosjektere og utføre brannvarslingsanlegg.