Personvern

1. Innledning

Vi håndterer dine personopplysninger med stor sikkerhet og i samsvar med gjeldende lovgivning fra 25. mai 2018. Denne policyen beskriver hvordan vi samler inn personopplysninger, dine rettigheter og hvordan du kan kontakte oss angående retningslinjene våre.

Service Partner AS (heretter kalt “Service Partner“) er forpliktet til ditt privatliv og ønsker å sikre at dine personopplysninger blir behandlet korrekt og i samsvar med gjeldende lovgivning om databeskyttelse. Akseptering av denne personvernregelen (“Personvern”) er en samtykkehandling og betyr at du aksepterer Service Partners behandling av din personlige informasjon.

2. Om personopplysninger og vår håndtering

Ved å akseptere denne personvernerklæringen, samtykker du til at Service Partner behandler din personlige informasjon i samsvar med denne personvernregelen.

Personlig informasjon er informasjonen som kan knyttes til en identifiserbar fysisk person. Dette inkluderer for eksempel navn, IP-adresser og kontaktinformasjon.

Behandling av personopplysninger inkluderer det som skjer med personopplysningene. For eksempel samling, organisering, justeringer og sletting av informasjonen. Både fra system og naturlig person.

2.1 Kontakt og tilbudsforespørsel

Service Partner behandler personlig informasjon som er nødvendig for å utføre tjenestene Service Partner tilbyr til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi bruker også personopplysninger for å kunne kontakte personene som først tok kontakt med Service Partner.

2.2 Vi samler inn og håndterer følgende personopplysninger når vi ber om det

Ved forespørsel om kontakt og tilbud, lagrer vi navn, e-post, telefonnummer, firmanavn, nettsted, hvilke tjenester du leter etter hos oss og en valgfri melding.

Vi behandler denne personlige informasjonen for å kontakte deg og sende tilbud. Vi bruker også disse personopplysningene for å tilfredsstille både vår og din interesse for å behandle interesseforespørselen.

2.3 Eksisterende kunder

Som en eksisterende kunde lagrer vi informasjonen vi fikk da vi ble kontaktet. Vi lagrer også informasjonen du gir oss under samarbeidet for å tilby best mulig service.

Dine personopplysninger lagres så lenge tjenestene våre brukes og så lenge det er en juridisk forpliktelse til å oppbevare informasjonen. For eksempel regnskapsloven der vi har en juridisk plikt til å oppbevare informasjonen i minst syv år.

2.4 Digitale befaringer

Ved å gjennomføre en digital befaring hos Service Partner AS godtar du at video og lyd fra befaringen blir lagret hos oss. 

3. Informasjonskapsler og analysetjenester

Du kan lese mer om informasjonskapslene vi bruker nederst på denne siden. De forskjellige typene informasjonskapsler vi bruker er følgende:

  • Nødvendige informasjonskapsler (informasjonskapsler kreves for at nettstedet skal fungere, men ikke brukes til å identifisere en person.)
  • Informasjonskapsler for statistikk og markedsføring

3.1 Informasjonskapsler

Service Partner bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet sender og lagrer på datamaskinen din eller andre enheter som brukes til å få tilgang til nettstedet. Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere opplevelsen din på vår hjemmeside. Informasjonen innhentet via informasjonskapsler kan også brukes til markedsføring og kommunikasjon.

Ved å surfe på nettstedet ditt godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Du kan imidlertid tømme informasjonskapsler fra nettleserinnstillingene etter besøket på nettstedet vårt, eller hvis du vil deaktivere dem helt.

Vær imidlertid oppmerksom på at informasjonskapsler aktiverer visse funksjoner på våre websider og dermed kan Service Partner ikke garantere at alle funksjoner på våre nettsteder vil fungere som ment hvis cookies ikke er aktivert.

3.2 Analysetjenester

På vår hjemmeside bruker vi analysetjenester levert av tredjepart. Disse analysetjenestene samler blant annet din IP-adresse og informasjon om bruk og trafikk til nettstedet vårt for å hjelpe oss med å utvikle og tilpasse våre produkter og tjenester bedre.

3.3 Linker til tredjepart

Tjenesten vår kan inneholde linker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Ex. Google, YouTube, Facebook, Instagram. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, blir du omdirigert til tredjepartsnettstedet. Vi har ingen kontroll over og påtar oss ikke ansvar for innhold, personvern eller personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

4. Kontaktinformasjon

Service Partner AS

Nesp.no

post@nesp.no