Om oss

Hvem er vi i ServicePartner?

Elektrikerbedriften ble overtatt av Bjarne Oskasin i 2008, og har siden den gang utført installasjoner og reparasjoner innen bolig, næring og industri sammen med broren Torgeir.

Vi leverer det du forventer

ServicePartner er opptatte av kvalitet i alle ledd, og gjennomgår årlige kurs for å sikre deg de beste og tryggeste løsningene.
Vi er opptatte av at vårt arbeid bidrar til økt sikkerhet i de norske hjem, og vi tilbyr derfor 24-timers service.

Samarbeidsparter
Vi er en bedrift som stadig ser fremover, og valgte derfor å utvide våre servicetilbud ved å inngå et samarbeid med Bø Installasjon AS i 2020. Dette sikrer både deg som kunde at vi har mulighet til å ta på oss både små og store oppdrag med ulik kompleksitet innenfor alle elektroområder.

Lærlingbedrift

Vi vet viktigheten av å ta i bruk teori i praksis. Derfor ønsker vi stadig nye lærlinger velkommen! Vi ser på lærlinger som en viktig ressurs for oss, slik at vi kan være med på å utvikle trygge og selvstendige elektrikere.

Vi er fremtidsrettede elektrikere som har løsninger bygget for fremtiden.

Mer enn bare elektro

Mer enn bare elektro

Vi selger lamper fra Mesterlys, og har egen lampeutstilling i våre lokaler. Hos oss finner du kjente merkevarer i flott design. 

Skal du pusse opp eller bygge ny bolig? Vår partner Bø Installasjon har flere underavdelinger som tilbyr kjøkken, hvitevarer og service på hvitevarer. Bruk oss til ditt neste prosjekt, så gir vi deg et felles tilbud.

Bø Installasjon sine avdelinger
Bø:

Seljord:

Sertifiseringer

En sertifisering er et kvalitetsstempel og et bevis på dokumentert kompetanse. Vi i ServicePartner er opptatte av kvalitet i vårt arbeid, og gjennomgår årlige kurs som sikrer deg de beste og tryggeste løsningene for fremtiden. Du kan være helt trygg på at vi følger bransjens forskrifter, lover og standarder.

God historikk er
verdt å ta vare på

Benytter du våre elektrikertjenester vil alt arbeid lagres i din boligmappe.

Trenger du en elektriker, eller har du andre spørsmål?

Kontakt oss for tilbud

Fyll ut skjemaet, så svarer vi deg innen 24 timer.

Last opp bilder

Last gjerne opp bilder av sikringsskapet og kursfortegnelsen her. Da kan vi enklere gi deg et nøyaktig tilbud.