Smarthus

Tenk deg å kunne plukke opp mobilen for å sjekke strømforbruket, se bilder fra sikkerhetskameraer i sanntid eller kontrollere at komfyren er slått av? Dette kan du med en smarthusløsning fra ServicePartner.

Varm velkomst

Ville det ikke vært fint om huset ble deilig og varmt like før du kommer hjem fra jobb, eller ankommer hytta?

Styr oppvarming og nedkjøling av rom akkurat som du ønsker. Senk nattetemperaturen for å spare energi, samtidig som du våkner opp til et varmt og behagelig inneklima om morgenen når du står opp.

Lys opp hjemmet

Med lysstyring har du full kontroll over lys både innen- og utendørs. Definer soner for belysningen, og still inn en rekke stemninger med dimmet belysning til hverdag og fest.

Kjør i gang hjemmekinoen med et tastetrykk. Demp lysene, trekk persiennene ned, slå på popcornmaskinen, juster volumet og trykk på play- alt via en app.

Når natten faller på, kan du automatisk dempe lysene på barnas soverom, som en god visuell oppmuntring til å sove.

Fraværsstilling

Spar strøm når du ikke er hjemme eller sover. Konfigurer en knapp som for eksempel kan plasseres ved inngangsdøra og ved senga for å slå av alle lys, senke varme og skru av kaffetrakter, strykejern, komfyr med mer.

Glemt husnøkkelen, eller skal du ha håndverker på besøk?

Slipp dem enkelt inn gjennom appen. Du kan også holde et øye med håndverkeren gjennom sikkerhetskameraene.

Solskjerming

Still inn persiennene slik at de trekkes opp automatisk, eller la lyset imitere soloppgangen ved å lyse gradvis sterkere. Solskjermingen sørger også for å stenge ute sollyset på sommeren, slik at boligen holdes sval og kjølig.

Kameraovervåking

Sjekk kameraet på appen og se hvem som er utenfor. Noen du ikke kjenner? Aktiver lyset i og utenfor boligen for å skremme bort uvedkommende gjester.

Få full oversikt i appen

Få full oversikt over strømforbruk, lys, varme med mer direkte fra appen.

Skal du på ferie?

Med et smarthus kan du simulere at noen er hjemme ved hjelp av forhåndsprogrammering av lys, lyd og bevegelse av persienner. Forskning viser at opplyste boliger er mindre utsatt for innbrudd.

Brannsikre eiendommen

Sikre dine kjære mot det verst tenkelige utfallet.

Med et smarthus kan du:

Løsninger i alle størrelser

Våre løsninger kan med enkelt skaleres opp og ned, fra å styre en enkelt lampe til å gi et komplett smarthus som styrer lys, varme, solskjerming og mye mye mer.

Vi har lang erfaring med smarthusløsninger, og vi tilbyr både trådløse og trådbaserte systemer. Sammen finner vi den mest optimale løsningen for deg og din bolig.

Trenger du en elektriker, eller har du andre spørsmål?

Kontakt oss for tilbud

Fyll ut skjemaet, så svarer vi deg innen 24 timer.

Last opp bilder

Last gjerne opp bilder av sikringsskapet og kursfortegnelsen her. Da kan vi enklere gi deg et nøyaktig tilbud.